Een goede studievoortgang is belangrijk. Inhoudelijke begeleiding en het aanleren van goede studievaardigheden kunnen daarbij helpen. Studenticoach helpt hierbij!

De voordelen van Studenticoach

• Een heldere structuur
• Betrokken begeleiding
• Docent is vakinhoudelijk sterk
• Afspraken en planningen nakomen

Wat is studenticoach

Studenticoach bestaat uit verschillende onderdelen: bijles, studiecoaching en pedagogische coaching. Als je moeite hebt met een bepaald vak, of een deel daarvan is bijles geschikt. We oefenen vragen uit tentamens en bieden structuur in het oplossen van vraagstukken. Binnen deze begeleiding kan ook aandacht besteed worden aan scriptiebegeleiding.
Bij studiecoaching krijgt de student duidelijk inzicht in wat er de komende periode moet gebeuren en wordt er een haalbare planning gemaakt. Er komen ook andere studievaardigheden aan bod, zoals het maken van een goede samenvatting.
In de pedagogische coaching komen, net zoals bij studiecoaching, ook plannen en andere studievaardigheden aan bod. Tevens begeleidt de studiecoach in deze begeleidingsvorm studenten met het maken en nakomen van afspraken.

Voor wie?

Studenticoach is bedoeld voor studenten van alle mogelijke studies. Er is een breed aanbod binnen deze dienst.

Aanmelden

Meld je aan. Er wordt contact opgenomen met de student. Voor studiecoaching en pedagogische coaching zal er een intakegesprek plaats vinden.

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek