De dag komt: het examen. Verprutsen is geen optie. Je moet vol focus iedereen laten zien wat je kunt. Ernstig gespannen? Niet nodig, met een beetje hulp. Dat is onze examentraining: zonder zenuwen presteren, mét zekerheid en zelfvertrouwen.

Wij willen onze leerlingen graag de beste ondersteuning bij de voorbereiding op het examen bieden. Daarom werken wij samen met Lyceo, de meest gevraagde examentrainer van Nederland. De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief, voor zowel vmbo, havo als vwo. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een Lyceo examentraining zorgt voor een verhoging van gemiddeld een punt op het examen.

Waarom examentraining?

  • Presteren zonder stressen
  • Beter scoren, gemiddeld wel 1 punt hoger
  • Grip op de lesstof
  • Slechts 2 tot 3 dagen training

Hoe werkt een examentraining?

Het is simpel: wij zorgen ervoor dat uw kind de examenstof goed beheerst. Stress en zenuwen komen vaak door onvoldoende grip op de lesstof. We kijken waar uw kind moeite mee heeft en dat gaan we herhalen. Zo zorgen we ervoor dat álle lesstof goed in het hoofd zit. Geen reden voor examenvrees.

Beter scoren en zelfvertrouwen

Wat levert examentraining op?

  • Met een goed cijfer kansen bij decentrale selectie vergroten
  • De trainingen gaan meer dan één examen mee
  • Goed scoren geeft uw kind zelfvertrouwen
  • De trainers leren hoe je gestructureerd werkt; dat komt altijd van pas

Gespecialiseerde examentrainers

De examentrainers zijn supertalenten in het examenvak. En ze herinneren zich nog heel goed hoe zij zélf examen deden. Hun werkwijze: goed uitleggen, herhalen en controleren of alles duidelijk is. Niet? Ze leggen de stof met liefde nogmaals uit.

Effectief trainen: kleine groep, veel aandacht

De examentraining geven we altijd voor kleine groepen. De lesstof lopen we stapsgewijs door, alles komt aan bod. Schort het niet aan kennis, maar zijn het puur zenuwen? We hebben veel tips en trucs om daarmee om te gaan en ze om te zetten in topprestaties.

Wat kost een examentraining?

We verzorgen trainingen van 2 of 3 dagen, dat hangt af van het vak.
Kosten:

  • 2-daagse training: €275 tot €285
  • 3-daagse training: €365

Onze examentrainingen verzorgen we samen met Lyceo.

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Bijles en Huiswerkbegeleiding.

Direct aanmelden op lyceo.nl

We helpen je graag bij het leren

Een examentraining geeft je de beste voorbereiding voor het examen. Maar blijven oefenen is natuurlijk belangrijk! Onze kennispartner Lyceo helpt je graag; ze hebben een eigen YouTube kanaal met filmpjes met tips en je kan ook de gratis Examencheck doen.

Hulp bij het leren