Onze bijlesdocenten staan de komende tijd voor je klaar om jou online te ondersteunen met een specifiek vak. Met online bijles van Haags Studiepunt voorkom je achterstanden en kom jij dit schooljaar succesvol door. We helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt en je kunt al je vragen stellen. Bel ons voor de mogelijkheden op 070 – 345 69 15.

Online bijles

Volg waar je ook woont in Nederland online bijles. De bijles is flexibel in te plannen, gewoon vanuit huis. Zo kan je online dat ene lastige vak aanpakken waar je wat meer moeite mee hebt. Je krijgt je eigen ervaren bijlesdocent waarmee je samen de lesstof doorneemt en bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je werkt online en hebt direct contact via de webcam en microfoon.

Onze bijles kort samengevat

  • Gericht op 1 vak
  • Individuele begeleiding
  • In een prettig tempo heldere uitleg krijgen
  • Op een vast moment door u en uw kind bepaald

Hogere cijfers, meer plezier

Uw kind bepaalt zelf het moment waarop de bijles het beste uitkomt. Via onze persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat een leerling de lesstof weer beter gaat beheersen. De prestaties op school gaan vooruit en uw kind ervaart weer meer plezier.

Zo werken we

We gaan in op de specifieke problemen met het vak. Dat doen we in het tempo waar uw kind zich prettig bij voelt. Tijdens elke bijles is er ruimte voor welke vraag dan ook. Het draait per slot van rekening om de behoeften van uw kind!

Altijd inzicht

Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wanneer bijles niet langer nodig is. En betaalt u nooit te veel.

Boek een bijles via de Lyceo-app

Via de Lyceo-app kunt u gemakkelijk een bijles online boeken. Kies een vak, tijdstip en locatie. Selecteer vervolgens een bijlesdocent en plan de bijles! In de app kunt u alle geplande en afgeronde bijlessen overzichtelijk inzien, credits aanschaffen én beoordelingen voor begeleiders achterlaten. U beheert eenvoudig uw eigen account voor één of meerdere kinderen. Meer informatie over de app? Klik hier. Via onderstaande buttons kunt u de Lyceo-app downloaden voor Apple of Android.

  

Meer informatie?

Wilt u liever eerst een kennismakingsgesprek? Laat dan via onderstaande knop uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.