Moeite met een schoolvak? Wat achter met de lesstof? Zorg dat uw kind niet aan zichzelf gaat twijfelen. Zoek tijdig hulp, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en de cijfers als vanzelf omhoog gaan. Want zeg nou zelf, ook uw kind kan het!

Haags Studiepunt helpt leerlingen op verschillende locaties in de stad met gerichte bijles in Den Haag.

Onze bijles kort samengevat

  • Gericht op 1 vak
  • Individuele begeleiding
  • In een prettig tempo heldere uitleg krijgen
  • Op een vast moment door uw kind bepaald

Hogere cijfers, meer plezier

Uw kind bepaalt zelf het moment waarop de bijles het beste uitkomt. Via onze persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat een leerling de lesstof weer beter gaat beheersen. De prestaties op school gaan vooruit en uw kind ervaart weer meer plezier. De negatieve cyclus is doorbroken.

Zo werken we

We gaan in op de specifieke problemen met het vak. Dat doen we in het tempo waar uw kind zich prettig bij voelt. Tijdens elke bijles is er ruimte voor welke vraag dan ook. Het draait per slot van rekening om de behoeften van uw kind!

Altijd inzicht

Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wanneer bijles niet langer nodig is. En betaalt u nooit te veel.

Online bijles

Weer vol vertrouwen en zonder achterstand starten in het nieuwe schooljaar? Volg waar je ook woont in Nederland online bijles. De bijles is flexibel in te plannen, gewoon vanuit huis. Zo kan je online dat ene lastige vak aanpakken waar je wat meer moeite mee hebt. Je krijgt je eigen ervaren bijlesdocent waarmee je samen de lesstof doorneemt en bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je werkt online en hebt direct contact via de webcam en microfoon.

Inschrijven & meer informatie

Vragen? Of direct inschrijven voor bijles? Kies dan hiernaast één van de opties.

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.