Moeite met een schoolvak? Of loopt uw zoon of dochter achter met de lesstof? Met bijles werkt uw kind opgelopen achterstanden weg en komt hij of zij dit schooljaar succesvol door. We helpen met de onderdelen van een specifiek vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft.

Onze bijles kort samengevat

  • Gericht op 1 vak
  • Individuele begeleiding
  • In een prettig tempo heldere uitleg krijgen
  • Op een vast moment door u en uw kind bepaald

Hogere cijfers, meer plezier

Uw kind bepaalt zelf het moment waarop de bijles het beste uitkomt. Via onze persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat een leerling de lesstof weer beter gaat beheersen. De prestaties op school gaan vooruit en uw kind ervaart weer meer plezier.

Zo werken we

We gaan in op de specifieke problemen met het vak. Dat doen we in het tempo waar uw kind zich prettig bij voelt. Tijdens elke bijles is er ruimte voor welke vraag dan ook. Het draait per slot van rekening om de behoeften van uw kind!

Altijd inzicht

Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wanneer bijles niet langer nodig is. En betaalt u nooit te veel.

Meer informatie?

Wilt u liever eerst een kennismakingsgesprek? Laat dan via onderstaande knop uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.