Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier

Elke schooldag bieden we huiswerkbegeleiding aan op het Christelijk College De Populier in Den Haag. Op een rustige plek gaan leerlingen na het laatste lesuur aan de slag met hun huiswerk. Een team van begeleiders staat klaar om de leerling ondersteuning te bieden. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Ook voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan structuur en studievaardigheden, om de zelfstandigheid te vergroten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Puck de Quant en ik ben de vestigingscoördinator op het Christelijke College de Populier. Ik heb de Bachelor Leisure Management afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met de drie factoren: motivatie, capaciteit en gelegenheid.  Deze factoren zijn van invloed op het gedrag van leerlingen. Om het gewenste resultaat te behalen, moet er in mijn ogen aandacht besteed worden aan deze drie factoren. Hier komt de rol van het Haags Studiepunt in beeld. Wij bieden leerlingen handvatten om zichzelf zo verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit staan hierin centraal.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: puck.dequant@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-81 54 00 42

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van het Christelijk College De Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Zit uw kind in de bovenbouw, dan helpe, dan kan hij/zij naar huiswerkbegeleiding op de Frederik Hendriklaan.

Het Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen van het Christelijk College de Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Daarbij bieden we de Examentraining, Het Lyceo Examenjaar en Studenticoach aan op onze locatie.

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier

“Samen creëren we een omgeving, waar de leerling zich thuis voelt en leert het beste uit zichzelf te halen”

Puck de Quant, Vestigingscoördinator de Populier