Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier

Elke schooldag bieden we huiswerkbegeleiding aan op het Christelijk College De Populier in Den Haag. Op een rustige plek gaan leerlingen na het laatste lesuur aan de slag met hun huiswerk. Een team van begeleiders staat klaar om de leerling ondersteuning te bieden. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Ook voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan structuur en studievaardigheden, om de zelfstandigheid te vergroten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Kimberly Hart en ik ben de vestigingsmanager op het Populier Lyceum in Den Haag. Samen met mijn team sta ik voor de leerlingen klaar. Met mijn achtergrond in het onderwijs heb ik de nodige werkervaring opgebouwd. Deze ervaring breng ik samen met mijn team van ervaren, enthousiaste begeleiders. Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijlessen, studie coaching en de TWOK aan. Onze begeleiders nemen de tijd voor een individuele aanpak van elke leerling en stimuleren ze door een positieve benadering om het meeste uit zichzelf te halen. Dit zowel met het leren plannen en het verbeteren van studievaardigheden tijdens huiswerkbegeleiding, als met het bijspijkeren van lastige vakken tijdens een bijles. Neem gerust eens contact op om te kijken waar we uw kind het beste bij kunnen helpen

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: kimberly.hart@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +31681540042

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van het Christelijk College De Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Zit uw kind in de bovenbouw, dan kan hij/zij naar huiswerkbegeleiding op de Frederik Hendriklaan.

Het Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen van het Christelijk College de Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Daarbij bieden we de Examentraining, Het Lyceo Examenjaar en Studenticoach aan op onze locatie.

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier

“Samen creëren we een omgeving, waar de leerling zich thuis voelt en leert het beste uit zichzelf te halen”