Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier

Elke schooldag bieden we huiswerkbegeleiding aan op het Christelijk College De Populier in Den Haag. Op een rustige plek gaan leerlingen na het laatste lesuur aan de slag met hun huiswerk. Een team van begeleiders staat klaar om de leerling ondersteuning te bieden. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Ook voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan structuur en studievaardigheden, om de zelfstandigheid te vergroten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Michelle Pronk en ik ben met plezier de vestigingscoördinator van het Christelijk College de Populier. Tijdens mijn studie HBO Pedagogiek ben ik begonnen als begeleider bij Haags Studiepunt. Vorig jaar ben ik werkzaam geweest als assistent-vestigingscoördinator op de hoofdvestiging aan de Frederik Hendriklaan.

Met een vast team van ervaren begeleiders biedt de huiswerkbegeleiding op De Populier leerlingen structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Zo proberen wij een goed verloop van hun schoolcarrière te stimuleren. Ons streven is om een veilige leeromgeving te creëren waar leerlingen zich thuis kunnen voelen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: michelle.pronk@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +316 81 54 00 42

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van het Christelijk College De Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Zit uw kind in de bovenbouw, dan kan hij/zij naar huiswerkbegeleiding op de Frederik Hendriklaan.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Christelijk College de Populier is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier

“Je kunt daadwerkelijk een groei zien bij de kinderen: in planning, ontwikkeling, structureren en het leren zelf.”

Michelle Pronk, Vestigingscoördinator de Populier