Boek een bijles via de nieuwe Lyceo-app!

Bent u op zoek naar bijles voor uw kind? Via de Lyceo-app kunt u makkelijk en snel een bijles boeken waar en wanneer het u en uw zoon of dochter het beste uitkomt. Volg de bijles op één van onze vestigingen of online. In de app kunt u alle geplande en afgeronde bijlessen overzichtelijk inzien, credits aanschaffen én beoordelingen voor begeleiders achterlaten. U beheert eenvoudig uw eigen account voor één of meerdere kinderen. Via onderstaande buttons kunt u de Lyceo-app downloaden voor Apple of Android.

  

Hoe werkt de app?

Wat houdt bijles in?

Wanneer uw zoon of dochter moeite heeft met één of meerdere vakken kan bijles de oplossing bieden. Een vaste begeleider geeft één-op-één extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Uw zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken, waardoor de leerachterstand verdwijnt, de resultaten verbeteren en het zelfvertrouwen groeit. Bijles wordt aangeboden op onze vestigingen en online. Benieuwd naar de verschillen tussen online en op een vestiging? Klik hier. 

Meer informatie over bijles

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? In de app vindt u antwoord op de meestgestelde vragen. Uiteraard staat onze klantenservice ook altijd voor u klaar, zij zijn te bereiken via 071-7900040 of info@lyceo.nl. Feedback over de app is natuurlijk ook welkom!