huiswerkbegeleiding Den Haag

Haags Studiepunt maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen.

Juffrouwjulia

Juffrouwjulia biedt huiswerkbegeleiding, bijles en coaching voor middelbare scholieren. Juffrouwjulia ondersteunt jou bij het maken, leren en plannen van je huiswerk.

Juffrouwjulia biedt oa. huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining op de locaties Amersfoort, Assen, Culemborg en Nijkerk.

Bekijk juffrouwjulia

Lyceo

Examentraining, bijles of huiswerkbegeleiding nodig? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Leren begint met vertrouwen. Lyceo staat voor vertrouwen geven én betrouwbaar zijn.
Op Lyceo.nl zoek en vind je gemakkelijk een uitgebreid aanbod met verschillende diensten, ook in de buurt van de vestigingen van Haags Studiepunt:

Huiswerkbegeleiding in de plaatsen Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Barendrecht, Bloemendaal, Breukelen, Capelle aan den IJssel, Culemborg, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Grootebroek, HaarlemHilversum, HoornLeiden, Leidschendam, Maastricht, Meppel, Nieuwegein, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nijkerk, Noordwijk, Purmerend, Ridderkerk, Rotterdam, Sassenheim, Utrecht, Voorburg, Waalwijk, Waddinxveen, Wassenaar, Zaandam, Zwijndrecht, Zwolle.

Examentraining in de plaatsen Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breukelen, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Geldrop, Haarlem, HilversumLeiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wassenaar, Zwolle.

Bekijk Lyceo

Centrum voor Studiebegeleiding

Al ruim 30 jaar biedt Centrum voor Studiebegeleiding (CSB) een gedegen steun in Den Bosch en Vught aan leerlingen die vast dreigen te lopen in hun studie.

Het Centrum voor Studiebegeleiding biedt Examentrainingen, Bijles en Huiswerkbegeleiding in Den Bosch en Vught.

Bekijk Centrum voor Studiebegeleiding

Onderwijshelden

Onderwijshelden biedt scholen een poule van talenten die op flexibele wijze het docententeam ontzorgt. Op die manier kunnen docenten zich richten op hun kerntaak en maatwerk bieden aan de leerling. Hun helden zijn studenten of net afgestudeerden en hebben hart voor het onderwijs. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerlingen en zien het werk niet alleen als een zinvolle bijbaan, maar ook als introductie tot een mogelijke carrière in het onderwijs. Met deze bevlogen krachten zorgen ze niet alleen voor een dosis inspiratie in het onderwijs, maar ook voor nieuwe aanwas van onderwijstalent.

Bekijk Onderwijshelden