huiswerkbegeleiding Den Haag

Haags Studiepunt maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen.

Juffrouwjulia

Juffrouwjulia biedt huiswerkbegeleiding, bijles en coaching voor middelbare scholieren. Juffrouwjulia ondersteunt jou bij het maken, leren en plannen van je huiswerk.

Juffrouwjulia biedt oa. huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining op de locaties Amersfoort, Assen, Culemborg en Nijkerk.

Bekijk juffrouwjulia

Lyceo

Examentraining, bijles of huiswerkbegeleiding nodig? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Leren begint met vertrouwen. Lyceo staat voor vertrouwen geven én betrouwbaar zijn.
Op Lyceo.nl zoek en vind je gemakkelijk een uitgebreid aanbod met verschillende diensten, ook in de buurt van de vestigingen van Haags Studiepunt:

Huiswerkbegeleiding in de plaatsen Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Barendrecht, Bloemendaal, Breukelen, Capelle aan den IJssel, Culemborg, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Grootebroek, HaarlemHilversum, HoornLeiden, Leidschendam, Maastricht, Meppel, Nieuwegein, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nijkerk, Noordwijk, Purmerend, Ridderkerk, Rotterdam, Sassenheim, Utrecht, Voorburg, Waalwijk, Waddinxveen, Wassenaar, Zaandam, Zwijndrecht, Zwolle.

Examentraining in de plaatsen Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breukelen, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Geldrop, Haarlem, HilversumLeiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wassenaar, Zwolle.

Bekijk Lyceo

Centrum voor Studiebegeleiding

Al ruim 30 jaar biedt Centrum voor Studiebegeleiding (CSB) een gedegen steun in Den Bosch en Vught aan leerlingen die vast dreigen te lopen in hun studie.

Het Centrum voor Studiebegeleiding biedt Examentrainingen, Bijles en Huiswerkbegeleiding in Den Bosch en Vught.

Bekijk Centrum voor Studiebegeleiding

Erudio

Erudio verzorgt studieondersteuning binnen het middelbaar onderwijs. Dit doen zij met hun eigen visie waarbij vertrouwen, beloften nakomen en eerlijkheid centraal staat.

Bekijk hieronder de Erudio vestiging bij jou in de buurt:

Erudio Bijles en Huiswerkbegeleiding Barendrecht
Erudio Bijles en Huiswerkbegeleiding Gorinchem
Erudio Bijles en Huiswerkbegeleiding Rotterdam
Erudio Bijles en Huiswerkbegeleiding Maastricht
Erudio Bijles en Huiswerkbegeleiding Zwijndrecht
Erudio Bijles en Huiswerkbegeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel

Bekijk Erudio

Vecht-College

Groot in kleinschaligheid. Het Vecht-college is een particuliere school voor mavo, havo en vwo. De school onderscheidt zich van het ‘gewone’ onderwijs door de kleinschaligheid & door veel persoonlijke aandacht voor leerlingen en intensief contact met de ouders.

Bekijk Vecht-College

Inwijs

Inwijs werkt mee aan onderwijs vanuit de gedachte van een ‘Slimme Schil’. Vanuit een poule van flexibele krachten wordt bijpassende ondersteuning op school ingezet. Inwijs werkt met slimme studenten met een frisse blik, die de ambitie hebben om naast hun studie mee te werken aan het onderwijs. Ze vangen lessen op, surveilleren tijdens toetsweken en ondersteunen de docent in de klas. Zodat de docent zich kan richten op zijn kerntaak en maatwerk kan bieden aan iedere leerling.

Bekijk Inwijs