leren programmeren

Game leren maken? In de schoolvakanties organiseert Haags Studiepunt samen met Lyceo het Lyceo CodeLab op onze vestiging aan de Frederik Hendriklaan. Tijdens een Lyceo CodeLab ga jij leren programmeren! Na 3 dagen kun jij je eigen game maken, maar misschien ook een website maken. Je leert coderen en je komt erachter dat programmeren uitdagend, creatief en vooral heel leuk is!

Voor wie?

  • Jongens en meisjes van alle niveaus
  • Iedereen tussen de 10 en 18 jaar
  • Ook als je nog helemaal niets weet van programmeren
  • Leerlingen die zelf al een website, app of game hebben gemaakt kunnen ook meedoen.

Wat leer je?

Tijdens een Lyceo CodeLab leer je coderen van onze vakkundige begeleiders. En natuurlijk ga je ook zelf aan de slag en schrijf je eigen code. We geven uitleg over belangrijke programmeerconcepten en je leert allerlei handige computervaardigheden. Iedereen wordt geholpen met zijn of haar uitdagingen en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Zo kan iedereen aan het eind van het CodeLab een gaaf resultaat laten zien aan familie en vrienden!

Waar en wanneer?

Op onze vestiging aan de Frederik Hendriklaan vinden verschillende CodeLabs plaats: Een CodeLab duurt drie dagen. Iedere dag ben je van 9.30-16.30 aanwezig, de inloop is vanaf 09:00. Op de laatste middag sluiten we het CodeLab af met een demonstratie voor familie en vrienden. Dan laat jij hen zien wat je geleerd hebt en hoe jouw eigen game eruit ziet! De kosten voor een Codelab zijn €235,-. Op de website van Lyceo kun je je direct aanmelden voor een CodeLab!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Lyceo CodeLab? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op via codelab@lyceo.nl.

direct aanmelden