Huiswerkbegeleiding Den Haag Voetbal- en cricketclub Quick

Lees alles over onze activiteiten bij voetbal- en cricketclub Quick in Den Haag. Wij hebben eigen faciliteiten in het clubhuis van Quick. Sport, kinderopvang en huiswerkbegeleiding komen samen. Kinderen kunnen lekker naar buiten en daarna weer aan de slag in een frisse omgeving. Met onze begeleiders wordt een planning gemaakt wat zorgt voor overzicht. Het huiswerk wordt nagekeken en het leerwerk overhoord. Ook wordt er aandacht besteed aan studievaardigheden, zodat de zelfstandigheid toeneemt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Maroesjka van der Boog en ik ben de coördinator op onze locatie sportvereniging Quick in Den Haag. Ik heb de opleiding HBO Sport en Bewegen afgerond, waarna ik onder andere als pedagogisch medewerkster heb gewerkt. Ik zorg dat de huiswerkbegeleiding zó ingericht is, dat leerlingen zelf leren plannen, zelf initiatieven durven nemen en betere schoolresultaten behalen. Daarnaast zorg ik er samen met mijn deskundige team van begeleiders voor dat leerlingen met plezier naar de huiswerkbegeleiding of bijles komen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: maroesjka.vanderboog@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 30 03 89 96

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleidingbijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van alle niveaus, jaarlagen en alle scholen en onderwijssystemen.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag.

Over Haags Studiepunt Quick

“Ik vind het belangrijk om leerlingen op een positieve manier te stimuleren, waardoor zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.”

Maroesjka van der Boog, vestigingscoördinator