Huiswerkbegeleiding Den Haag Wateringse Veld College

Huiswerkbegeleiding en bijles georganiseerd door Haags Studiepunt vind je op het Wateringse Veld College in Den Haag. Doordat wij op de school aanwezig zijn, houden we rekening met de domeinuren op school. Komt een leerling niet toe aan het maken van het huiswerk in de domeinuren, dan kan wordt het huiswerk in een rustige omgeving bij ons gemaakt en geleerd. We overhoren het leerwerk en kijken het maakwerk na. Ook leren we de leerlingen plannen, een vaardigheid die ze in en buiten de domeinuren kunnen inzetten. Doordat we hen ook handvatten geven om hun studievaardigheden te verbeteren, werken we aan de zelfstandigheid.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Vanuit Haags Studiepunt ben ik binnen het Wateringse Veld College aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en mentoren. Met een vast team van  enthousiaste begeleiders staan wij klaar om leerlingen elke dag te begeleiden. Tijdens de huiswerkbegeleiding en de bijles is uw kind in de gelegenheid om vragen te stellen, maar er wordt ook veel aandacht besteedt aan knelpunten van lastige vakken. Samen met de begeleiders bouwen we aan structuur, zelfstandigheid maar ook in het plezier in het leren. Met veel energie helpen wij uw zoon of dochter een succesvol schooljaar te beleven!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: marloes.dekoning@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 81 52 50 91

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Wateringse Veld College van maandag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Wateringse Veld College is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Wateringse Veld College

“Ik vind het belangrijk dat leerlingen niet alleen goed leren leren, maar ook goed in hun vel zitten. Wanneer je je goed voelt, kan je ook betere resultaten behalen! “

Marloes de Koning, Vestigingscoördinator