Huiswerkbegeleiding Den Haag Wateringse Veld College

Huiswerkbegeleiding en bijles georganiseerd door Haags Studiepunt vind je op het Wateringse Veld College in Den Haag. Doordat wij op de school aanwezig zijn, houden we rekening met de domeinuren op school. Komt een leerling niet toe aan het maken van het huiswerk in de domeinuren, dan kan wordt het huiswerk in een rustige omgeving bij ons gemaakt en geleerd. We overhoren het leerwerk en kijken het maakwerk na. Ook leren we de leerlingen plannen, een vaardigheid die ze in en buiten de domeinuren kunnen inzetten. Doordat we hen ook handvatten geven om hun studievaardigheden te verbeteren, werken we aan de zelfstandigheid.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingsmanager aan het woord

Hallo! Mijn naam is Laura Staal, als Vestigingsmanager op het Wateringse Veld College vind ik het belangrijk een veilige omgeving te bieden voor de leerlingen. Wanneer je op je gemak bent, presteer je namelijk beter! Samen met mijn begeleiders werken we naar zelfstandigheid van de leerling, hierin is persoonlijke aandacht van groot belang want elke leerling is anders. Benieuwd welke steun wij uw kind kunnen bieden? Neem dan gerust contact met mij op.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: info@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met ons opnemen: +31703456915

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Wateringse Veld College van maandag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Wateringse Veld College is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Wateringse Veld College

“Alle leerlingen worden sterren als we ze laten stralen”