Huiswerkbegeleiding Den Haag Wateringse Veld College

Huiswerkbegeleiding en bijles georganiseerd door Haags Studiepunt vind je op het Wateringse Veld College in Den Haag. Doordat wij op de school aanwezig zijn, houden we rekening met de domeinuren op school. Komt een leerling niet toe aan het maken van het huiswerk in de domeinuren, dan kan wordt het huiswerk in een rustige omgeving bij ons gemaakt en geleerd. We overhoren het leerwerk en kijken het maakwerk na. Ook leren we de leerlingen plannen, een vaardigheid die ze in en buiten de domeinuren kunnen inzetten. Doordat we hen ook handvatten geven om hun studievaardigheden te verbeteren, werken we aan de zelfstandigheid.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Jonne Campfens, vestigingscoördinator op het Wateringse Veld College namens het Haags Studiepunt. Naast mijn werk ben ik in de studieboeken te vinden voor mijn studie psychologie. Hierbij ligt mijn interesse vooral bij de sociale en organisatorische psychologie, waarbij de persoon centraal staat. Op het Wateringse Veld College staat de leerling centraal. Met het creëren van een veilige sfeer en met persoonlijke aandacht wil ik de leerlingen helpen te bouwen aan hun zelfvertrouwen om zo een optimale ontwikkeling door te maken.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: jonne.campfens@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 81 52 50 91

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Wateringse Veld College van maandag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Wateringse Veld College is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Wateringse Veld College

“Alle leerlingen worden sterren als we ze laten stralen”

Jonne Campfens, Vestigingscoördinator Wateringseveld College