Vind jij het ook zo moeilijk om jezelf te motiveren thuis aan de slag te gaan met je schoolwerk? Wij snappen dit als geen ander en helpen je de komende tijd graag met online huiswerkbegeleiding. Met online huiswerkbegeleiding van Haags Studiepunt word je, waar je ook woont, digitaal geholpen met je huiswerk. Je krijgt de mogelijkheid om via Skype of andere programma’s al je vragen te stellen over de lesstof. Zo voorkom je achterstanden en ben je goed voorbereid als jouw school weer opengaat. Wil je meer informatie over online huiswerkbegeleiding of direct aanmelden? Neem dan contact met ons op via 070 – 345 69 15.

Huiswerkbegeleiding Den Haag in ’t kort

Voor veel kinderen is school maar een onderbreking in wat ze liever doen: ontspannen met hun vrienden en vriendinnen, uitgaan, sporten, gamen en ga zo maar door. Huiswerk wordt al snel afgeraffeld. Geen wonder dat de prestaties achterblijven. Terwijl ook uw kind het natuurlijk wel gewoon kán. Huiswerkbegeleiding in Den Haag bij Haags Studiepunt biedt dan uitkomst. Op verschillende locaties in de stad helpen we leerlingen met gerichte huiswerkbegeleiding.

  • Kleine groepen
  • 3 tot 5 dagen per week
  • Professionele begeleiding
  • Voor vmbo-­, havo­- en vwo-leerlingen
  • Inzicht in de studievoortgang van uw kind

Zo werken we

Slechte cijfers? Kom dan voor huiswerkbegeleiding in Den Haag naar Haags Studiepunt. Als het aan onze ervaren huiswerkbegeleiders ligt, behoren die zo snel mogelijk tot de verleden tijd. We leren uw kind zelfstandig huiswerk te maken. En wel op zo’n manier dat hij dit op den duur ook gemakkelijk zonder begeleiding kan. Er is veel persoonlijke aandacht, omdat we in kleine groepen werken. Kortom: we werken gericht, zorgen dat huiswerk zelf ingedeeld kan worden en overhoren de geleerde lesstof.

Deskundig en effectief

Haags Studiepunt werkt al geruime tijd samen met de grootste aanbieder van steunonderwijs in Nederland. Lyceo biedt vele verschillende vormen van onderwijsondersteuning: van basisschoolbegeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining tot loopbaanoriëntatie of leren coderen. Lyceo ontwikkelt haar eigen lesmateriaal, tests en (leer-)methodes in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Wetenschappelijk bewezen inzichten vormen hiervoor altijd de basis. Dankzij uitgebreid onderzoek in samenwerking met Tilburg University is Lyceo Leren Leren© ontwikkeld: een methode voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. Als samenwerkingspartner van Lyceo werkt Haags Studiepunt eveneens met deze methode.

Hoe werkt het?

Er wordt allereerst een plan van aanpak opgesteld waarin we de doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Vervolgens maakt de leerling de (gratis) studievaardigheden- en motivatietest. De resultaten hiervan dienen als startpunt voor de inhoudelijke begeleiding. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij. Het doel is om uiteindelijk weer zelfstandig aan de slag te gaan.

Handig: leerlingvolgsysteem

We houden in een leerlingvolgsysteem precies de vorderingen en werkhouding van uw kind bij. U heeft hier toegang toe, zodat u precies weet hoe uw kind ervoor staat. Daarnaast brengen we regelmatig verslag uit.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u uw kind inschrijven voor de huiswerkbegeleiding in Den Haag bij Haags Studiepunt? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor een kennismakingsgesprek of vraag een informatiepakket aan!

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Bijles en Examentraining.