Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet

Op Christelijk Lyceum Zandvliet maak je je huiswerk effectief bij Haags Studiepunt! Een team staat klaar om leerlingen te ondersteunen bij het maken en leren van het huiswerk. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord, zodat de leerling met een zeker gevoel de toets in gaat. We helpen leerlingen bij het maken van een planning en de studievaardigheden, om de zelfstandigheid te vergroten. Positiviteit staat centraal, we stimuleren je om het onderste uit de kan te halen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Huiswerkbegeleiding of Bijles in Den Haag op het Christelijk Lyceum Zandvliet? Bel of mail ons gerust of kom langs op het Christelijk Lyceum Zandvliet.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Simone van Liere, werkzaam op het Christelijk Lyceum Zandvliet. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Psycholoog en heb ervaring in het begeleiden/coachen van leerlingen en het geven van trainingen. Bij mij staat persoonlijke begeleiding voorop: iedere leerling heeft een eigen persoonlijkheid, talenten en valkuilen. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen een fijne middelbareschooltijd hebben, dat ze zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Dit kan mede door middel van de extra steun die wij hen kunnen bieden. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen! Bel of mail mij gerust, dan bekijken wij samen wat Lyceo voor uw kind kan betekenen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: Simone.vanLiere@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 42 33 79 26

Welke diensten kunt u aanvragen bij Haags Studiepunt op het Christelijk Lyceum Zandvliet

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Christelijk Lyceum Zandvliet is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Christelijk Lyceum Zandvliet