Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet

Op Christelijk Lyceum Zandvliet maak je je huiswerk effectief bij Haags Studiepunt! Een team staat klaar om leerlingen te ondersteunen bij het maken en leren van het huiswerk. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord, zodat de leerling met een zeker gevoel de toets in gaat. We helpen leerlingen bij het maken van een planning en de studievaardigheden, om de zelfstandigheid te vergroten. Positiviteit staat centraal, we stimuleren je om het onderste uit de kan te halen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Huiswerkbegeleiding of Bijles in Den Haag op het Christelijk Lyceum Zandvliet? Bel of mail ons gerust of kom langs op het Christelijk Lyceum Zandvliet.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Vestigingsmanager aan het woord

Ik ben Maartje van Tilborg, de vestigingsmanager op het Christelijk Lyceum Zandvliet. Ik heb een enthousiast en betrokken team van begeleiders met wie ik me graag inzet om de leerlingen te laten groeien in hun schoolcarrière en te zorgen voor een stevige basis voor hun toekomst. Bij ons staat ontwikkeling, zelfvertrouwen en structuur centraal. We ondersteunen en stimuleren de leerlingen bij het aanleren van studievaardigheden, blijven voortdurend de nadruk leggen op hun kwaliteiten en zorgen er daarbij altijd voor dat het welzijn van de leerlingen wordt bewaakt.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: maartje.vantilborg@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 42 33 79 26

Welke diensten kunt u aanvragen bij Haags Studiepunt op het Christelijk Lyceum Zandvliet

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Christelijk Lyceum Zandvliet is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Christelijk Lyceum Zandvliet