Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet

Op Christelijk Lyceum Zandvliet maak je je huiswerk effectief bij Haags Studiepunt! Een team staat klaar om leerlingen te ondersteunen bij het maken en leren van het huiswerk. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord, zodat de leerling met een zeker gevoel de toets in gaat. We helpen leerlingen bij het maken van een planning en de studievaardigheden, om de zelfstandigheid te vergroten. Postitiviteit staat centraal, we stimuleren je om het onderste uit de kan te halen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Huiswerkbegeleiding of Bijles in Den Haag op het Christelijk Lyceum Zandvliet? Bel of mail ons gerust of kom langs op het Christelijk Lyceum Zandvliet.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Nina Beijen en namens Haags Studiepunt ben ik vestigingscoördinator op het Christelijk Lyceum Zandvliet. Wij bieden op school een veilige en vertrouwde leeromgeving voor de leerlingen zodat zij hun tijd bij de huiswerkbegeleiding zo effectief mogelijk kunnen benutten. We zorgen ervoor dat leerlingen vragen durven vragen te stellen en we creëren een leerklimaat waarin begeleider en kind elkaar op een laagdrempelige manier benaderen. Door een duidelijke communicatie tussen school, ouders, leerlingen en de huiswerkbegeleiding, is uw zoon of dochter bij ons in goede handen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: nina.beijen@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 42 33 79 26

Welke diensten kunt u aanvragen bij Haags Studiepunt op het Christelijk Lyceum Zandvliet

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet van maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.15-17.30 en dinsdag van 12.45-16.30.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Christelijk Lyceum Zandvliet is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Christelijk Lyceum Zandvliet

“Ik vind het belangrijk dat naar iedere leerling persoonlijk wordt gekeken wat hij/zij nodig heeft en dat de begeleiding hierop afgesteld wordt.”

Nina Beijen, vestigingscoördinator