Huiswerkbegeleiding Den Haag – Vrijzinnig Christelijk Lyceum

Al 15 jaar biedt het Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding aan op het Vrijzinnig Christelijk Lyceum (VCL) in Den Haag. Vijf middagen in de week zijn leerlingen welkom om bij ons gebruik te maken van onze begeleiding. We leren leerlingen plannen en het effectief aanpakken van het huiswerk, door verschillende studievaardigheden aan te bieden. Onze begeleiders controleren het maakwerk en overhoren het leerwerk, zodat leerlingen zeker weten dat ze al het huiswerk goed hebben gemaakt en geleerd. Zo houden ze tijd over voor ontspanning.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Hallo! Mijn naam is Jurjen Bavelaar en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator op het Vrijzinnig Christelijk Lyceum. Vanuit mijn juridische opleiding heb ik ervaring met jongeren in verschillende situaties, die voor hen als lastig worden ervaren.
Ik vind het belangrijk om een positieve omgeving te creëren voor de leerlingen, waarin zij zich kunnen ontwikkelen en zich vrij voelen om zichzelf te zijn.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: jurjen.bavelaar@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 42 33 78 25

Tarieven

Huiswerkbegeleiding

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Prijs per maand € 250,00 € 305,00 € 345,00 € 375,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Huiswerkklas

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Prijs per maand € 76,00 € 86,00 € 91,00 € 96,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur
Totaalprijs € 185,00 € 339,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Training leren leren : €225,00

 Over Haags Studiepunt Vrijzinnig Christelijk Lyceum

“Als vestigingscoördinator creëer ik samen met de leerlingen een positieve omgeving waarin zij zich fijn voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen.”

Jurjen Bavelaar, Vestigingscoördinator

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van het Vrijzinnig Christelijk Lyceum van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur, op vrijdag sluiten wij om 17.00.

Wij merkten in de Huiswerkbegeleiding dat veel leerlingen graag zo goed mogelijk hun werk willen doen, maar niet zo goed weten waar zij moeten beginnen. De training leren-leren voorziet in deze vraag! Tijdens 4 verschillende bijeenkomsten kijken wij samen met de leerlingen naar de beste manieren om te leren, hoe je belangrijke informatie uit een tekst haalt, welke manier van plannen het beste werkt en nog veel meer! Merkt u dat uw zoon of dochter moeite heeft met het zoeken van de juiste weg? Dan is onze training leren-leren de perfecte oplossing.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Vrijzinnig Christelijk Lyceum is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.