Huiswerkbegeleiding Den Haag – Segbroek College Klaverstraat

Op het Segbroek College Klaverstraat in Den Haag biedt Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding en bijles aan. Vijf middagen in de week kunnen leerlingen door ons begeleid worden, meteen na schooltijd. Een ervaren team ondersteunt leerlingen door het beantwoorden van vragen, het controleren van het maakwerk en het overhoren van het leerwerk. Er wordt daarnaast aandacht besteed aan studievaardigheden zoals het maken van een planning. Zo werken we samen aan zelfstandigheid. We bieden begeleiding op maat; we kijken naar de behoefte van de leerling.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Segbroek College. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Tim van der Plas, de vestigingscoördinator op het Segbroek College Klaverstraat. Vanwege mijn achtergrond met vechtsport en weerbaarheid gaat mijn focus naar een stabiele, veilige en vertrouwde omgeving creëren voor uw kind. Mijn motto is: als uw kind zelfverzekerd is, dan presteert hij of zij het beste. Wij gaan hem of haar de tools meegeven om sterk in de schoenen te staan bij een SO, proefwerk of examen. En afhankelijk van wat uw zoon of dochter nodig heeft, zullen wij begeleiden bij begrijpend lezen, rekenen, plannen of nieuwe leerstijlen. Wij gaan samen met u en uw kind aan de slag om een succesvol schooljaar te realiseren.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: tim.vanderplas@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 55 37 63 83

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaarvoor leerlingen van het Segbroek College op de Klaverstraat van maandag t/m vrijdag van 14.20 tot 18.00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Segbroek College Klaverstraat is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Segbroek College Klaverstraat

” Met veel plezier en enthousiasme ga ik met de leerlingen aan de slag om er een succesvol schooljaar van te maken.”

Tim van der Plas, Vestigingscoördinator