Huiswerkbegeleiding Den Haag – Segbroek College Goudsbloemlaan

Haags Studiepunt biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Segbroek College Goudsbloemlaan in Den Haag. Leerlingen die een steuntje in de rug nodig hebben, kunnen bij ons terecht. Na schooltijd staat een team begeleiders voor uw kind klaar om ondersteuning te bieden bij het maken en leren van huiswerk. Maakwerk wordt nagekeken en het leerwerk wordt overhoord. Door effectiever met het huiswerk bezig te zijn, blijft er tijd over voor andere bezigheden, zeker een voordeel als een leerling in de Topsport- of de Sportplusklas zitten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Segbroek College. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Lilian Roetman. Aan de universiteit Utrecht heb ik mijn opleiding sociologie afgerond. Binnen mijn studie heb ik mij gefocust op jongeren en hun ontwikkeling. Bij ons in de huiswerkbegeleiding staat de leerling centraal en werken we samen vanuit een positief uitgangspunt aan verbeterpunten. Op deze manier beleven we met plezier en goede resultaten het schooljaar! Met een team van enthousiaste begeleiders zullen we ons focussen op persoonlijke aandacht, een stabiele en vertrouwde omgeving en het opbouwen van zelfvertrouwen. We zien ernaar uit om uw kind te begeleiden.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via mijn e-mailadres lilian.roetman@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 46 35 28 90

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleidingbijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Segbroek College Goudsbloemlaan van maandag t/m vrijdag van 14.20 tot 18.00 uur. Op de vrijdag vindt de begeleiding plaats op de locatie Klaverstraat.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Segbroek College aan de Goudsbloemlaan is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Segbroek College Goudsbloemlaan

“Het creëren van een energieke, positieve en stimulerende leeromgeving zorgt niet alleen voor meer zelfvertrouwen maar ook voor een plezierige schooltijd.”

Lilian Roetman, Vestigingscoördinator Segbroek College Goudsbloemlaan