Huiswerkbegeleiding Den Haag Maris College Houtrust

Op Maris College Houtrust in Den Haag biedt Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding, huiswerkklas, bijles en coaching aan. Leerlingen van brugklas tot en met het eindexamen kunnen bij ons terecht voor ondersteuning in een rustige leeromgeving. We helpen leerlingen met het organiseren van hun huiswerk, door hen te helpen met plannen en het verbeteren van studievaardigheden. Daarnaast wordt het maakwerk nagekeken en het leerwerk overhoord. Bij vertrek is het huiswerk af en is er tijd voor ontspanning.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is David Dutrieux en ik sta klaar om uw kind te helpen. Vanuit mijn ervaring met het begeleiden van leerlingen weet ik dat ieder kind uniek is. Toch zijn er handvatten waar ze zich allemaal aan vast kunnen houden. Ik maak leerlingen bewust van vier bewezen effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Met die basis ga ik aan de slag. Met een positieve instelling en een behulpzaam karakter probeer ik een veilige omgeving te creëren waarin optimaal gepresteerd wordt.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: david.dutrieux@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 -1511 9540 

Welke diensten kunt u afnemen bij Haags Studiepunt Maris College Houtrust

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en huiswerkklas voor leerlingen van het Maris College op maandag, woensdag en donderdag van 14.25 tot 17.30 uur, op dinsdag van 13.25 tot 16.30 uur en op vrijdag van 12.45 tot 17.30 uur. Ook bieden wij bijles en coaching en Het Lyceo ExamenjaarVoor meer informatie hierover kun u contact opnemen met Vestigingscoördinator David Dutrieux.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Maris College Houtrust is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Maris College Houtrust

Ik neem de leerlingen graag bij de hand en loop een stukje mee, maar ben vooral bezig met ze zelf te leren lopen.

David Dutrieux, Vestigingscoördinator