Huiswerkbegeleiding Den Haag Maris College Houtrust

Op Maris College Houtrust in Den Haag biedt Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding, huiswerkklas, bijles en coaching aan. Leerlingen van brugklas tot en met het eindexamen kunnen bij ons terecht voor ondersteuning in een rustige leeromgeving. We helpen leerlingen met het organiseren van hun huiswerk, door hen te helpen met plannen en het verbeteren van studievaardigheden. Daarnaast wordt het maakwerk nagekeken en het leerwerk overhoord. Bij vertrek is het huiswerk af en is er tijd voor ontspanning.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Lenneke Pronk. Ik heb Sociologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en daarna naast mijn baan de HBO opleiding Media en Entertainment Management. Deze studies vulden elkaar mooi aan, waardoor ik mij zowel op wetenschappelijk als op praktisch niveau heb kunnen ontwikkelen. Inmiddels werk ik al een aantal jaar met veel plezier voor Haags Studiepunt. Ik zie het als een uitdaging voor elk kind passende begeleiding te bieden en samen met mijn team hen een veilige, vertrouwde werkplek te bieden.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: lenneke.pronk@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-48 55 57 10 

Tarieven

Huiswerkbegeleiding

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Prijs per maand € 206,00 € 269,00 € 310,00 € 340,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur
Totaalprijs € 185,00 € 339,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Over Haags Studiepunt Maris College Houtrust

“Het doel van huiswerkbegeleiding is het zelfstandig toepassen van deze vaardigheden en wij begeleiden ze hierbij.”

Lenneke Pronk, Vestigingscoördinator

Welke diensten kunt u afnemen bij Haags Studiepunt Maris College Houtrust

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en huiswerkklas voor leerlingen van het Maris College op maandag, woensdag en donderdag van 14.25 tot 17.30 uur, op dinsdag van 13.25 tot 16.30 uur en op vrijdag van 12.45 tot 17.30 uur. Ook bieden wij bijles en coaching. Voor meer informatie hierover kun u contact opnemen met Vestigingscoördinator Lenneke Pronk.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Maris College Houtrust is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.