Huiswerkbegeleiding Den Haag Maris College Belgisch Park

Haagsstudiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles op Maris College Belgisch Park in Den Haag. Elke middag staat een enthousiast team klaar om leerlingen na schooltijd op te vangen om hen te ondersteunen bij het huiswerk. Samen wordt er gekeken naar het organiseren van het huiswerk, zodat de leerling doeltreffend aan de slag gaat. Het huiswerk wordt nagekeken en het leerwerk wordt overhoord, zodat de leerling zeker weet dat de stof goed in het hoofd zit! De begeleiders besteden ook aandacht aan studievaardigheden, zodat het belangrijkste doel behaald kan worden; het beste uit jezelf halen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Graciella Roozenburg, maar noem mij gerust Ella. Als vestigingsmanager bij het Maris College Belgisch Park vind ik het belangrijk om een rustige sfeer met veel persoonlijke aandacht te creëren, waarin uw kind geconcentreerd aan het werk kan. Dit zal een positieve bijdrage leveren aan de schoolprestaties, het vertrouwen van de leerling en de leerervaring. Daarnaast zal ik samen met mijn team van begeleiders uw kind stimuleren om het beste uit henzelf te halen. Ik heb Creative Business – Communicatie gestudeerd in Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik vele educatieve projecten in het binnen- en buitenland gedaan. Naast mijn studie was ik hoofdtrainer Wiskunde en Bedrijfseconomie bij Lyceo. Ik kijk uit om u en uw kind te ontmoeten en te begeleiden naar een bloeiende schooltijd. Heeft u vragen? Neem contact op! Je kan altijd contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. Je bent ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek op de locatie.

U kunt via e-mail: graciella.roozenburg@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: tel:+31703456915

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor onderbouwleerlingen van Maris College Belgisch Park van maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Maris College Belgisch Park is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.