Huiswerkbegeleiding Den Haag Maris College Belgisch Park

Haagsstudiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles op Maris College Belgisch Park in Den Haag. Elke middag staat een enthousiast team klaar om leerlingen na schooltijd op te vangen om hen te ondersteunen bij het huiswerk. Samen wordt er gekeken naar het organiseren van het huiswerk, zodat de leerling doeltreffend aan de slag gaat. Het huiswerk wordt nagekeken en het leerwerk wordt overhoord, zodat de leerling zeker weet dat de stof goed in het hoofd zit! De begeleiders besteden ook aandacht aan studievaardigheden, zodat het belangrijkste doel behaald kan worden; het beste uit jezelf halen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Desie Hoogendijk en ik ben de Vestigingsmanager van het Maris College Belgisch Park. Ik vind het belangrijk dat binnen de begeleiding de persoonlijke eigenschappen en behoeften van de leerling centraal staan. Wij van Haags Studiepunt werken samen met uw zoon of dochter aan structuur, zelfstandigheid en goede studieresultaten in een vertrouwde leeromgeving.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: desie.hoogendijk@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 23 65 56 54

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor onderbouwleerlingen van Maris College Belgisch Park van maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Maris College Belgisch Park is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Maris College Belgisch Park

Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke begeleiding, positiviteit en vertrouwen van belang zijn voor het verbeteren van de studieresultaten.

Desie Hoogendijk, Vestigingsmanager