Huiswerkbegeleiding Den Haag Maris College Belgisch Park

Haagsstudiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles op Maris College Belgisch Park in Den Haag. Elke middag staat een enthousiast team klaar om leerlingen na schooltijd op te vangen om hen te ondersteunen bij het huiswerk. Samen wordt er gekeken naar het organiseren van het huiswerk, zodat de leerling doeltreffend aan de slag gaat. Het huiswerk wordt nagekeken en het leerwerk wordt overhoord, zodat de leerling zeker weet dat de stof goed in het hoofd zit! De begeleiders besteden ook aandacht aan studievaardigheden, zodat het belangrijkste doel behaald kan worden; het beste uit jezelf halen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Lilian Roetman en ik ben de vestigingscoördinator op het Maris College Belgisch Park. Voorheen heb ik sociologie gestudeerd aan de universiteit Utrecht. Binnen deze studie heb ik vooral onderzoek gedaan naar jongeren en hun ontwikkeling. Binnen de huiswerkbegeleiding zet ik samen met mijn team een vertrouwde omgeving en persoonlijke aandacht centraal. We willen vanuit een positief uitgangspunt aan verbeterpunten werken om zo meer zelfvertrouwen te creëren en het schooljaar succesvol af te ronden.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: lilian.roetman@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 23 65 56 54

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor onderbouwleerlingen van Maris College Belgisch Park van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Maris College Belgisch Park is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Maris College Belgisch Park

Wij streven naar een stabiele en vertrouwde omgeving zodat uw kind zijn of haar schooltijd plezierig en effectief kan benutten.

Lilian Roetman, Vestigingscoördinator