Huiswerkbegeleiding Den Haag Maris College Belgisch Park

Haagsstudiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles op Maris College Belgisch Park in Den Haag. Elke middag staat een enthousiast team klaar om leerlingen na schooltijd op te vangen om hen te ondersteunen bij het huiswerk. Samen wordt er gekeken naar het organiseren van het huiswerk, zodat de leerling doeltreffend aan de slag gaat. Het huiswerk wordt nagekeken en het leerwerk wordt overhoord, zodat de leerling zeker weet dat de stof goed in het hoofd zit! De begeleiders besteden ook aandacht aan studievaardigheden, zodat het belangrijkste doel behaald kan worden; het beste uit jezelf halen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Jolijn Verduin en ik ben de vestigingscoördinator op het Maris College Belgisch Park. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Van Amsterdam, waar ik Klinische Neuropsychologie heb gestudeerd. Daarna heb ik gewerkt als psycholoog bij een autismecentrum. Ik heb door mijn werk ervaring opgedaan met het werken met kinderen. Ik vind het belangrijk dat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient en hij of zij op een goede wijze benaderd wordt. Met een team van gedreven begeleiders zorgen wij voor een rustige, positieve en veilige sfeer waarbij uw zoon of dochter zich voortdurend kan ontwikkelen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: jolijn.verduin@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 23 65 56 54

Tarieven

Huiswerkbegeleiding

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Prijs per maand € 206,00 € 269,00 € 310,00 € 340,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur
Totaalprijs € 185,00 € 339,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Over Haags Studiepunt Maris College Belgisch Park

“Wij vinden het vanzelfsprekend belangrijk dat er voldoende aandacht besteed wordt aan de vakken die uw zoon of dochter lastig vindt, maar ook richten wij ons op planning en structuur.”

Jolijn Verduin, Vestigingscoördinator

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van Maris College Belgisch Park van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Maris College Belgisch Park is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.