Huiswerkbegeleiding Den Haag Maris College Belgisch Park

Haagsstudiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles op Maris College Belgisch Park in Den Haag. Elke middag staat een enthousiast team klaar om leerlingen na schooltijd op te vangen om hen te ondersteunen bij het huiswerk. Samen wordt er gekeken naar het organiseren van het huiswerk, zodat de leerling doeltreffend aan de slag gaat. Het huiswerk wordt nagekeken en het leerwerk wordt overhoord, zodat de leerling zeker weet dat de stof goed in het hoofd zit! De begeleiders besteden ook aandacht aan studievaardigheden, zodat het belangrijkste doel behaald kan worden; het beste uit jezelf halen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingsmanager aan het woord

De Vestigingsmanager op Maris College Belgisch Park in Den Haag zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

Heeft u vragen? Neem contact op!

U kunt via e-mail: info@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: tel:+31703456915

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor onderbouwleerlingen van Maris College Belgisch Park van maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Maris College Belgisch Park is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.