Huiswerkbegeleiding Hofstad Lyceum

Op het Hofstad Lyceum in Den Haag biedt Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding en bijles aan. In kleine groepen en met een team vaste begeleiders ondersteunen wij leerlingen met hun huiswerk. We controleren het huiswerk en overhoren het leerwerk. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden, zodat de zelfredzaamheid van leerlingen toeneemt. Voor vragen kunnen leerlingen altijd bij het team en de vestigingscoördinator terecht. We houden u ook op de hoogte over de voortgang van uw kind. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Masja Zainoutdinov en ik ben vestigingscoördinator op de locatie Hofstad Lyceum. Mijn doel is om anderen iets bij te kunnen brengen. Kennis delen op een positieve manier is daarbij erg belangrijk. De doelgroep en methode van Lyceo sprak mij erg aan, daarom werk ik nu elke dag met passie voor mijn vak!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: masja.zainoutdinov@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 55 37 63 83

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Hofstad Lyceum van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18:00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Hofstad Lyceum is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Huiswerkbegeleiding

“Ik creëer een rustige en veilige omgeving, waarin leerlingen optimaal kunnen presteren en durven vragen te stellen”

Xaveer van Tol, Vestigingscoördinator Hofstad Lyceum