Huiswerkbegeleiding Hofstad Lyceum

Op het Hofstad Lyceum in Den Haag biedt Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding en bijles aan. In kleine groepen en met een team vaste begeleiders ondersteunen wij leerlingen met hun huiswerk. We controleren het huiswerk en overhoren het leerwerk. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden, zodat de zelfredzaamheid van leerlingen toeneemt. Voor vragen kunnen leerlingen altijd bij het team en de Vestigingsmanager terecht. We houden u ook op de hoogte over de voortgang van uw kind. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingsmanager aan het woord

De Vestigingsmanager op het Hofstad Lyceum in Den Haag zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.
Heeft u vragen? Neem contact op!

U kunt via e-mail: info@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 55 37 63 83

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Hofstad Lyceum van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18:00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Hofstad Lyceum is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Huiswerkbegeleiding

“Ik creëer een rustige en veilige omgeving, waarin leerlingen optimaal kunnen presteren en durven vragen te stellen”