Huiswerkbegeleiding in Den Haag?

Kom naar de Frederik Hendriklaan

Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Uw kind is van harte welkom bij Haags studiepunt aan de Frederik Hendriklaan. Huiswerk maken hoort bij school en u wilt uiteraard dat uw kind goede cijfers haalt. Maar uw kind heeft naast school ook nog dat bijbaantje en doet ook nog aan sport?  Hoe combineert uw kind het voorbereiden op belangrijke proefwerken op de juiste manier met vrije tijd? Hier kunnen wij met huiswerkbegeleiding en bijles van Haags Studiepunt mee helpen!

Tijdens onze huiswerkbegeleiding werken we met groepen van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan het huiswerk. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat uw kind zich goed kan concentreren en zo effectief mogelijk het huiswerk maakt. Zo blijft er tijd over voor leuke dingen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Kom langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Hallo! Mijn naam is Tom Peerdeman, ik ben de vestigingsmanager van Haags Studiepunt Frederik Hendriklaan. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als manager in de horeca, weet ik als geen ander hoe belangrijk een gastvrij en warm welkom is. Maar ook dat je soms hard moet werken en dat je met veel verschillende mensen te maken krijgt in het leven. Leren (leren) in een prettige omgeving waar een positieve sfeer heerst, dat is wat ik onze leerlingen graag wil bieden.

Heeft u vragen over huiswerkbegeleiding in Den Haag, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: tom.peerdeman@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 42 33 79 61

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding in Den Haag aan de Frederik Hendriklaan is mogelijk van maandag t/m donderdag van 14.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 14.00-18.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten