Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Kom naar de Frederik Hendriklaan

Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Uw kind is van harte welkom bij Haags studiepunt aan de Frederik Hendriklaan. Huiswerk maken hoort bij school en u wilt uiteraard dat uw kind goede cijfers haalt. Maar uw kind heeft naast school ook nog dat bijbaantje en doet ook nog aan sport?  Hoe combineert uw kind het voorbereiden op belangrijke proefwerken op de juiste manier met vrije tijd? Hier kunnen wij met huiswerkbegeleiding en bijles van Haags Studiepunt mee helpen!
Tijdens onze huiswerkbegeleiding werken we met groepen van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan het huiswerk. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat uw kind zich goed kan concentreren en zo effectief mogeijk het huiswerk maakt. Zo blijft er tijd over voor leuke dingen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Kom langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Nadine van Brakel en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator voor Haags Studiepunt Frederik Hendriklaan in Den Haag. Tijdens het volgen van een sociale en een juridische studie in Leiden heb ik met veel plezier op mijn sportclub een huiswerkbegeleidingstraject voor jonge deelnemers aan een sporttalentprogramma opgezet. Het op positieve wijze stimuleren tot groei en ontwikkeling van kinderen en jong volwassenen is voor mij na die tijd altijd een grote motivator gebleven. Door op persoonlijke en positieve wijze leerlingen te begeleiden geef ik graag ruimte waar mogelijk en sturing waar nodig. Samen met een ervaren team begeleiders werken wij met uw zoon of dochter aan studievaardigheden, inhoud en planningen ter ondersteuning van de ontwikkeling van uw kind.

Heeft u vragen over huiswerkbegeleiding in Den Haag, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: nadine.vanbrakel@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 42 33 79 61

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding in Den Haag aan de Frederik Hendriklaan is mogelijk van maandag t/m donderdag van 14.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 14.00-18.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten

Tarieven

Huiswerkbegeleiding

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen 6 dagen
Prijs per maand € 293,00 € 377,00 € 440,00 € 482,00 € 517,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur
Totaalprijs € 185,00 € 339,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Basisschoolbegeleiding

Aantal uur 5 uur 10 uur 20 uur
Totaalprijs € 240,00 € 430,00 € 775,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Over Haags Studiepunt Frederik Hendriklaan

“Samen met mijn team van ervaren begeleiders hoop ik veel kinderen en jongeren te begeleiden zodat ze met een fijn gevoel de toekomst tegemoet gaan.”

Nadine van Brakel, Vestigingscoördinator Huiswerkbegeleiding Den Haag Frederik Hendriklaan