Huiswerkbegeleiding in Den Haag?

Kom naar de Frederik Hendriklaan

Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Uw kind is van harte welkom bij Haags studiepunt aan de Frederik Hendriklaan. Huiswerk maken hoort bij school en u wilt uiteraard dat uw kind goede cijfers haalt. Maar uw kind heeft naast school ook nog dat bijbaantje en doet ook nog aan sport?  Hoe combineert uw kind het voorbereiden op belangrijke proefwerken op de juiste manier met vrije tijd? Hier kunnen wij met huiswerkbegeleiding en bijles van Haags Studiepunt mee helpen!

Tijdens onze huiswerkbegeleiding werken we met groepen van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan het huiswerk. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat uw kind zich goed kan concentreren en zo effectief mogelijk het huiswerk maakt. Zo blijft er tijd over voor leuke dingen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Kom langs, bel of mail ons.

Vestigingsmanager aan het woord

De Vestigingsmanager op de Frederik Hendriklaan in Den Haag zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heeft u vragen over huiswerkbegeleiding in Den Haag, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: quinten.molenaar@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +31623655412

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding in Den Haag aan de Frederik Hendriklaan is mogelijk van maandag t/m donderdag van 14.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 14.00-18.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten