Huiswerkbegeleiding in Den Haag?

Kom naar de Frederik Hendriklaan

Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Uw kind is van harte welkom bij Haags studiepunt aan de Frederik Hendriklaan. Huiswerk maken hoort bij school en u wilt uiteraard dat uw kind goede cijfers haalt. Maar uw kind heeft naast school ook nog dat bijbaantje en doet ook nog aan sport?  Hoe combineert uw kind het voorbereiden op belangrijke proefwerken op de juiste manier met vrije tijd? Hier kunnen wij met huiswerkbegeleiding en bijles van Haags Studiepunt mee helpen!

Lisa Vugteveen is op onze vestiging de junior-coördinator en is verantwoordelijk voor de dagelijkse praktijk. Tijdens onze huiswerkbegeleiding werken we met groepen van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan het huiswerk. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat uw kind zich goed kan concentreren en zo effectief mogeijk het huiswerk maakt. Zo blijft er tijd over voor leuke dingen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Kom langs, bel of mail ons. U bent van harte welkom op ons inloopspreekuur, elke dinsdag tussen 17:00 en 19:00.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Jolien Roetman. Ik ben werkzaam als vestigingsmanager voor Haags Studiepunt aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Na het afronden van mijn studie social and cultural education heb ik ervaring opgedaan in zowel het particulier als het regulier onderwijs waarbij ik een aantal jaar les gegeven heb op een internationale school. Ik heb geleerd dat ieder kind anders is en een persoonsgerichte aanpak essentieel is om het beste uit de leerling te halen.
Samen met een enthousiast team van begeleiders stimuleer ik kinderen en jong volwassenen op positieve wijze, motiveer en stuur waar nodig. Binnen een vertrouwde omgeving werken wij met uw zoon of dochter aan studievaardigheden, leren leren en planningen maken om zo bij te dragen aan het opbouwen van hun zelfvertrouwen. Op deze manier kunnen we samen het schooljaar positief doorlopen.

Heeft u vragen over huiswerkbegeleiding in Den Haag, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: jolien.roetman@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 42 33 79 61

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding in Den Haag aan de Frederik Hendriklaan is mogelijk van maandag t/m donderdag van 14.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 14.00-18.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten

Over Haags Studiepunt Frederik Hendriklaan

“Samen met mijn team van ervaren begeleiders hoop ik veel kinderen en jongeren te begeleiden zodat ze met een fijn gevoel de toekomst tegemoet gaan.”

Ella, ouder van Duran (12 jaar)