Huiswerkbegeleiding in Den Haag?

Kom naar de Frederik Hendriklaan

Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Uw kind is van harte welkom bij Haags studiepunt aan de Frederik Hendriklaan. Huiswerk maken hoort bij school en u wilt uiteraard dat uw kind goede cijfers haalt. Maar uw kind heeft naast school ook nog dat bijbaantje en doet ook nog aan sport?  Hoe combineert uw kind het voorbereiden op belangrijke proefwerken op de juiste manier met vrije tijd? Hier kunnen wij met huiswerkbegeleiding en bijles van Haags Studiepunt mee helpen!

Tijdens onze huiswerkbegeleiding werken we met groepen van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan het huiswerk. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat uw kind zich goed kan concentreren en zo effectief mogelijk het huiswerk maakt. Zo blijft er tijd over voor leuke dingen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Huiswerkbegeleiding in Den Haag? Kom langs, bel of mail ons.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Marlies, en ik ben uw aanspreekpunt voor alle diensten die Lyceo/Haags Studiepunt aanbiedt op de Frederik Hendriklaan. Met een vast team van ervaren begeleiders biedt de huiswerkbegeleiding leerlingen structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Zo stimuleren wij een goed verloop van hun schoolcarrière. We zorgen voor een prettige sfeer waar de leerlingen kunnen werken aan hun dagelijkse huiswerk, zich voor kunnen bereiden op hun toetsen en waar er uiteraard ook ruimte is voor gezelligheid.

Heeft u vragen over huiswerkbegeleiding in Den Haag, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: marlies.vandersluijs@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: tel:+31657682419

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding in Den Haag aan de Frederik Hendriklaan is mogelijk van maandag t/m donderdag van 14.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 14.00-18.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten