Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier

Elke schooldag bieden we huiswerkbegeleiding aan op het Christelijk College De Populier in Den Haag. Op een rustige plek gaan leerlingen na het laatste lesuur aan de slag met hun huiswerk. Een team van begeleiders staat klaar om de leerling ondersteuning te bieden. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Ook voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan structuur en studievaardigheden, om de zelfstandigheid te vergroten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Avalon van Binsbergen en ik ben de vestigingscoördinator van Haags Studiepunt op De Populier Lyceum. Ik heb een achtergrond in Wiskunde en Psychologie, wat goed aansluit bij mijn rol. Bij Haags Studiepunt draait het om persoonlijke aandacht en maatwerk. Dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt. Samen met mijn team van begeleiders help ik uw zoon of dochter graag het maximale uit zichzelf te halen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: avalon.vanbinsbergen@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-81 54 00 42

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van het Christelijk College De Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Zit uw kind in de bovenbouw, dan kan hij/zij naar huiswerkbegeleiding op de Frederik Hendriklaan.

Het Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen van het Christelijk College de Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Daarbij bieden we de Examentraining, Het Lyceo Examenjaar en Studenticoach aan op onze locatie.

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier

“Samen creëren we een omgeving, waar de leerling zich thuis voelt en leert het beste uit zichzelf te halen”

Avalon van Binsbergen, Vestigingscoördinator de Populier