Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat

Van maandag tot en met vrijdag van 14.00-17.30 uur verzorgen wij de huiswerkbegeleiding ook op de MAVO vestiging van het Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat. Met mijn assistent en team van begeleiders vormen wij het vaste gezicht tijdens de huiswerkbegeleiding. Op deze manier creëren wij voor de leerling een rustige en fijne leerplek, waarin wij op een juiste passende manier ondersteuning aan de leerling bieden. Na het laatste lesuur gaat de leerling bij ons aan de slag met het maken van een planning, aanbrengen van structuur en het toepassen van studievaardigheden. De begeleider zal de leerling overhoren en het maakwerk controleren. Uiteindelijk helpen wij zo de leerling op de goede weg, waardoor zij weer zelfstandig aan de slag kunnen gaan!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Michelle Pronk en ik ben de vestigingscoördinator op Het Christelijk College De Populier. Ik heb mijn studie HBO Pedagogiek een aantal jaar geleden afgerond, waarna ik ben begonnen met werken als begeleider en vervolgens als assistent-vestigingscoördinator op de hoofdvestiging aan de Frederik Hendriklaan bij Haags Studiepunt.

Ik vind het van belang om met een vast team van begeleiders de leerlingen een fijne en rustige leerplek aan te bieden. Door in contact te blijven staan met de teamleiders, mentoren en eventueel docenten zet ik samen met ouder en kind een goede samenwerking op. Hierdoor kan de leerling uiteindelijk weer zelfstandig en op een goede wijze zijn of haar schoolcarrière verder op een positieve manier voortzetten. Het bieden van structuur, ondersteuning van het plannen en het toepassen van studievaardigheden zijn hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: michelle.pronk@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 81 54 00 42

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van het Christelijk College De Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Zit uw kind in de bovenbouw, dan kan hij/zij naar huiswerkbegeleiding op de Frederik Hendriklaan.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Christelijk College de Populier is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier – locatie DunklerDunklerstraat

“Je kunt daadwerkelijk een groei zien bij de kinderen: in planning, ontwikkeling, structureren en het leren zelf.”

Michelle Pronk, Vestigingscoördinator