Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat

Van maandag tot en met vrijdag van 14.00-17.30 uur verzorgen wij de huiswerkbegeleiding ook op de MAVO vestiging van het Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat. Met mijn assistent en team van begeleiders vormen wij het vaste gezicht tijdens de huiswerkbegeleiding. Op deze manier creëren wij voor de leerling een rustige en fijne leerplek, waarin wij op een juiste passende manier ondersteuning aan de leerling bieden. Na het laatste lesuur gaat de leerling bij ons aan de slag met het maken van een planning, aanbrengen van structuur en het toepassen van studievaardigheden. De begeleider zal de leerling overhoren en het maakwerk controleren. Uiteindelijk helpen wij zo de leerling op de goede weg, waardoor zij weer zelfstandig aan de slag kunnen gaan!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Annelies de Koning en ik ben de Vestigingsmanager op de Populier, locatie Dunklerstraat. Ik weet uit ervaring dat dit met jonge mensen een hele goede manier van stimuleren is en  het bevorderd het leervermogen. We bieden onze leerlingen stabiliteit en regelmaat. In een stabiele omgeving gaan wij er met persoonlijke aandacht voor zorgen dat uw kinderen de geleerde vaardigheden in praktijk kunnen brengen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: annelies.dekoning@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +31657867319

Diensten

Het Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen van het Christelijk College de Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Daarbij bieden we de ExamentrainingHet Lyceo Examenjaar en Studenticoach aan op onze locatie.

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier – locatie Dunklerstraat

“Luisteren is voor mij belangrijk zodat elke leerling zich serieus genomen voelt en we samen aan hun doelen kunnen werken.”

Annelies de Koning, Vestigingsmanager de Populier, locatie Dunklerstraat