Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat

Van maandag tot en met vrijdag van 14.00-17.30 uur verzorgen wij de huiswerkbegeleiding ook op de MAVO vestiging van het Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat. Met mijn assistent en team van begeleiders vormen wij het vaste gezicht tijdens de huiswerkbegeleiding. Op deze manier creëren wij voor de leerling een rustige en fijne leerplek, waarin wij op een juiste passende manier ondersteuning aan de leerling bieden. Na het laatste lesuur gaat de leerling bij ons aan de slag met het maken van een planning, aanbrengen van structuur en het toepassen van studievaardigheden. De begeleider zal de leerling overhoren en het maakwerk controleren. Uiteindelijk helpen wij zo de leerling op de goede weg, waardoor zij weer zelfstandig aan de slag kunnen gaan!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Silke Eyt, vestigingscoördinator op De Populier, locatie Dunklerstraat. De afgelopen jaren ben ik naast mijn studie Geschiedenis werkzaam geweest als huiswerkbegeleider, bijlesdocent en examentrainer. In al deze werkzaamheden is mij duidelijk geworden dat het bieden van persoonlijke aandacht – gecombineerd met structuur, een rustig leerklimaat en een positieve benadering – de basis legt voor leerlingen om met zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Op de Dunklerstraat staat een professioneel team van begeleiders, die de leerling op een laagdrempelige wijze benadert. Samen met u, de school en de leerling zelf, kijken we wat het beste bij uw kind past.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: silke.eyt@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-57 86 73 19

Diensten

Het Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen van het Christelijk College de Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Daarbij bieden we de ExamentrainingHet Lyceo Examenjaar en Studenticoach aan op onze locatie.

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier – locatie Dunklerstraat

“Luisteren is voor mij belangrijk zodat elke leerling zich serieus genomen voelt en we samen aan hun doelen kunnen werken.”

Silke Eyt, Vestigingscoördinator de Populier, locatie Dunklerstraat