Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat

Van maandag tot en met vrijdag van 14.00-17.30 uur verzorgen wij de huiswerkbegeleiding ook op de MAVO vestiging van het Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat. Met mijn assistent en team van begeleiders vormen wij het vaste gezicht tijdens de huiswerkbegeleiding. Op deze manier creëren wij voor de leerling een rustige en fijne leerplek, waarin wij op een juiste passende manier ondersteuning aan de leerling bieden. Na het laatste lesuur gaat de leerling bij ons aan de slag met het maken van een planning, aanbrengen van structuur en het toepassen van studievaardigheden. De begeleider zal de leerling overhoren en het maakwerk controleren. Uiteindelijk helpen wij zo de leerling op de goede weg, waardoor zij weer zelfstandig aan de slag kunnen gaan!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Sophie Mooiman en ik ben de vestigingcoördinator op het Christelijk College de Populier, locatie Dunklerstraat in Den Haag. Ik heb de Hogere Hotelschool afgerond en verschillende minors gekozen met betrekking tot Coaching & Training en merkte dat hierin mijn passie ligt. Ik vind het belangrijk dat een leerling goed in zijn of haar vel zit en met plezier naar school gaat. Leerlingen motiveren en helpen zichzelf verder te ontwikkelen is mijn doel.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: sophie.mooiman@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-57 86 73 19

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van het Christelijk College De Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Zit uw kind in de bovenbouw, dan kan hij/zij naar huiswerkbegeleiding op de Frederik Hendriklaan.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Christelijk College de Populier is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier – locatie Dunklerstraat

“Luisteren is voor mij belangrijk zodat elke leerling zich serieus genomen voelt en we samen aan hun doelen kunnen werken.”

Sophie Mooiman, Vestigingscoördinator de Populier, locatie Dunklerstraat