Huiswerkbegeleiding Den Haag Gymnasium Sorghvliet

Ook op Gymnasium Sorghvliet in Den Haag kan men terecht voor huiswerkbegeleiding. Leerlingen kunnen na hun laatste les meteen terecht op de huiswerkbegeleiding. Doordat we ons in de school bevinden, zijn de lijnen kort met de mentoren en docenten. We bieden begeleiding op maat en zorgen ervoor dat leerlingen op een rustige manier aan de slag gaan met hun huiswerk. Een team van begeleiders kijkt het huiswerk na en overhoort het leerwerk. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan studievaardigheden, zodat op een doeltreffende manier geleerd wordt. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Claudia Berruti en ik ben de vestigingscoordinator op het Sorghvliet Gymnasium. Voordat ik deze rol vervulde, heb ik gewerkt als huiswerkbegeleider. Ik heb een Bachelor in International Studies behaald op de Universiteit Leiden en heb een Master in Latijns Amerika studies, met een focus op publieke beleid in de educatie. Op het Sorghvliet willen we de leerlingen helpen met het organiseren en plannen van hun grote hoeveelheid huiswerk, zodat ze met rust en zelfvertrouwen de toetsweken in kunnen. Persoonlijke aandacht is daarbij erg belangrijk voor ons. Met de persoonlijke kennis over de leerlingen kunnen we goed oog krijgen op hoe we ze het beste kunnen helpen de leermethode vinden die voor hun het beste werkt. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: claudia.berruti@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 34 12 06 02

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Gymnasium Sorghvliet van maandag t/m donderdag van 14.20 tot 18.00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Gymnasium Sorghvliet is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Gymnasium Sorghvliet

“Door leerlingen persoonlijk te stimuleren en de begeleiding op hun behoeftes af te stemmen, helpen we ze een goede voorbereiding te geven op de rest van hun schoolcarrière.”

Claudia Berruti, Vestigingscoördinator