Huiswerkbegeleiding Den Haag Gymnasium Sorghvliet

Ook op Gymnasium Sorghvliet in Den Haag kan men terecht voor huiswerkbegeleiding. Leerlingen kunnen na hun laatste les meteen terecht op de huiswerkbegeleiding. Doordat we ons in de school bevinden, zijn de lijnen kort met de mentoren en docenten. We bieden begeleiding op maat en zorgen ervoor dat leerlingen op een rustige manier aan de slag gaan met hun huiswerk. Een team van begeleiders kijkt het huiswerk na en overhoort het leerwerk. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan studievaardigheden, zodat op een doeltreffende manier geleerd wordt. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Marlies van Eck van der Sluijs, en sinds dit jaar ben ik de vestigingscoördinator op Gymnasium Sorghvliet. Na mijn master Europees recht te hebben afgerond aan de universiteit Leiden heb ik een aantal jaar als trainer/coach bij diverse hockeyclubs gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van jongeren. Samen met mijn begeleiders proberen we voor iedere leerling de beste begeleiding te verzorgen zodat ze op hun manier de schooltijd tot een succes kunnen maken.  Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: marlies.vandersluijs@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-34120602

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en Het Lyceo Examenjaar voor leerlingen van het Gymnasium Sorghvliet van maandag t/m vrijdag van 14.20 tot 18.00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Gymnasium Sorghvliet is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.

Over Haags Studiepunt Gymnasium Sorghvliet

“Door leerlingen persoonlijk te stimuleren en de begeleiding op hun behoeftes af te stemmen, helpen we ze een goede voorbereiding te geven op de rest van hun schoolcarrière.”

Claudia Berruti, Vestigingscoördinator