Huiswerkbegeleiding Den Haag Wateringse Veld College

Huiswerkbegeleiding en bijles georganiseerd door Haags Studiepunt vind je op het Wateringse Veld College in Den Haag. Doordat wij op de school aanwezig zijn, houden we rekening met de domeinuren op school. Komt een leerling niet toe aan het maken van het huiswerk in de domeinuren, dan kan wordt het huiswerk in een rustige omgeving bij ons gemaakt en geleerd. We overhoren het leerwerk en kijken het maakwerk na. Ook leren we de leerlingen plannen, een vaardigheid die ze in en buiten de domeinuren kunnen inzetten. Doordat we hen ook handvatten geven om hun studievaardigheden te verbeteren, werken we aan de zelfstandigheid.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Contact
Haags Studiepunt Wateringse Veld College T: 06-8152 50 91
Missouri 1 E: eveline.verweij@haagsstudiepunt.nl
2548HT Den Haag

Vestigingscoördinator aan het woord

huiswerkbegeleiding Den Haag

Mijn naam is Eveline Verweij ik ben de vestigingscoördinator op het Wateringse Veld College in Den Haag. Met een team van vaste begeleiders geven wij ’s middags huiswerkbegeleiding en helpen wij uw kind bij het plannen en maken van het huiswerk. Ook is het kind in de gelegenheid vragen te stellen en samen veel aandacht te besteden aan knelpunten van lastige vakken. Zo bouwen we aan structuur, zelfstandigheid en plezier in het leren.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: eveline.verweij@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +31681525091

Tarieven

Huiswerkbegeleiding

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Prijs per maand € 208,00 € 271,00 € 312,00 € 341,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur
Totaalprijs € 185,00 € 339,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Over Haags Studiepunt Wateringse Veld College

“Door het intensieve contact met leerlingen, ouders en docenten van het Wateringse Veld College proberen wij uw kind zo veel mogelijk op weg te helpen in hun schoolcarrière en hen voor te bereiden op de toekomst. “

Eveline Verweij, Vestigingscoördinator

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen van het Wateringse Veld College van maandag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:30 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar, Test en Advies of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Wateringse Veld College is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.