Huiswerkbegeleiding Den Haag

Voor veel kinderen is school maar een onderbreking in wat ze liever doen: ontspannen met hun vrienden en vriendinnen, uitgaan, sporten, gamen en ga zo maar door. Huiswerk wordt al snel afgeraffeld. Geen wonder dat de prestaties achterblijven. Terwijl ook uw kind het natuurlijk wel gewoon kán. Huiswerkbegeleiding in Den Haag bij Haags Studiepunt biedt dan uitkomst. Op verschillende locaties in de stad helpen we leerlingen met gerichte huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding Den Haag in ’t kort

Onze huiswerkbegeleiding kort samengevat:
­- Kleine groepen
­- 3 tot 5 dagen per week
­- Professionele begeleiding
­- Voor vmbo-­, havo­- en vwo-leerlingen
­- Inzicht in de studievoortgang van uw kind

Zo werken we

Slechte cijfers? Kom dan voor huiswerkbegeleiding in Den Haag naar Haags Studiepunt. Als het aan onze ervaren huiswerkbegeleiders ligt, behoren die zo snel mogelijk tot de verleden tijd. We leren uw kind zelfstandig huiswerk te maken. En wel op zo’n manier dat hij dit op den duur ook gemakkelijk zonder begeleiding kan. Er is veel persoonlijke aandacht, omdat we in kleine groepen werken. Kortom: we werken gericht, zorgen dat huiswerk zelf ingedeeld kan worden en overhoren de geleerde lesstof.

Handig: leerlingvolgsysteem

We houden in een leerlingvolgsysteem precies de vorderingen en werkhouding van uw kind bij. U heeft hier toegang toe, zodat u precies weet hoe uw kind ervoor staat. Daarnaast brengen we regelmatig verslag uit.

Tarieven per maand

De tarieven verschillen per vestiging, kijk voor de exacte prijzen op de vestigingspagina.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u uw kind inschrijven voor de huiswerkbegeleiding in Den Haag bij Haags Studiepunt? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor een kennismakingsgesprek of vraag een informatiepakket aan!

huiswerkbegeleiding den haag

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Bijles en Examentraining.