Huiswerkbegeleiding Den Haag – Segbroek College Goudsbloemlaan

Haags Studiepunt biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Segbroek College Goudsbloemlaan in Den Haag. Leerlingen die een steuntje in de rug nodig hebben, kunnen bij ons terecht. Na schooltijd staat een team begeleiders voor klaar om ondersteuning te bieden bij het maken en leren van huiswerk. Maakwerk wordt nagekeken en het leerwerk wordt overhoord. Door effectiever met het huiswerk bezig te zijn, blijft er tijd over voor andere bezigheden, zeker een voordeel als een leerling in de Topsport- of de Sportplusklas zitten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Segbroek College. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Contact
Haags Studiepunt Segbroek College Goudsbloemlaan T: 06-4635 28 90
Goudsbloemlaan 131 E: lisa.verbeek@haagsstudiepunt.nl
2565 CR Den Haag

Vestigingscoördinator aan het woord

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Mijn naam is Lisa Verbeek en ik ben vestigingscoördinator van het Segbroek College locatie Goudsbloemlaan. Vanuit mijn studie en ervaring als Social Worker en docent omgangskunde ben ik veel bezig geweest met het aanleren van gedrag, kennis en vaardigheden. Het behalen van kleine successen en leerlingen weer plezier geven in het leren is mijn motto. Het maken van contact met leerlingen speelt een belangrijke rol bij deze kleine successen. Door middel van een goede sfeer en persoonlijke aandacht leggen wij de basis voor een prettig leerklimaat. Met veel plezier en een sterk en enthousiast begeleidersteam gaan wij aan de slag om uw zoon of dochter een succesvol schooljaar te bezorgen!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via mijn e-mailadres lisa.verbeek@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen:
06-4635 28 90

Tarieven

Huiswerkbegeleiding

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen
Prijs per maand € 176,00 € 237,00 € 288,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur
Totaalprijs € 185,00 € 339,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Over Haags Studiepunt Segbroek College Goudsbloemlaan

“Succes ervaren geeft energie en kracht voor de toekomst. Het vieren van deze successen is de eerste stap naar meer zelfvertrouwen en een superrapport. “

Lisa Verbeek, Vestigingscoördinator

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen van het Segbroek College Goudsbloemlaan van maandag t/m vrijdag van 14.20 tot 18.00 uur. Op de vrijdag vindt de begeleiding plaats op de locatie Klaverstraat.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar, Test en Advies of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Segbroek College aan de Goudsbloemlaan is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.