Huiswerkbegeleiding Hofstad Lyceum

Op het Hofstad Lyceum in Den Haag biedt Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding en bijles aan. In kleine groepen en met een team vaste begeleiders ondersteunen wij leerlingen met hun huiswerk. We controleren het huiswerk en overhoren het leerwerk. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden, zodat de zelfredzaamheid van leerlingen toeneemt. Voor vragen kunnen leerlingen altijd bij het team en de vestigingscoördinator terecht. We houden u ook op de hoogte over de voortgang van uw kind. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Contact
Haags Studiepunt Den Haag Hofstad Lyceum T: 06-15119540
Colijnplein 9 E: david.dutrieux@haagsstudiepunt.nl
2555 HA Den Haag

Vestigingscoördinator aan het woord

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Mijn naam is David Dutrieux en ik ben de vestigingscoördinator van het Haags Studiepunt op het Hofstad Lyceum. Ik heb communicatie gestudeerd. Mijn werk op het Hofstad Lyceum en de samenwerking met een team van enthousiaste begeleiders geven mij veel energie. Met mijn team helpen we leerlingen alles er uit te halen wat er in zit. We helpen leerlingen zelfstandiger te worden door te werken aan hun studievaardigheden. Ook werken we aan hun zelfvertrouwen door onze positieve benadering.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: david.dutrieux@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +31615119540

Tarieven

Huiswerkbegeleiding

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Prijs per maand € 218,00 € 284,00 € 341,00 € 370,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur 20 uur
Totaalprijs € 185,00 € 339,00 € 628,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Over Haags Studiepunt Huiswerkbegeleiding

“Ik creëer een rustige en veilige omgeving, waarin leerlingen optimaal kunnen presteren en durven vragen te stellen”

David Dutrieux, Vestigingscoördinator

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles voor leerlingen van het Hofstad Lyceum van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18:00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar, Test en Advies of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Hofstad Lyceum is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.