Huiswerkbegeleiding Den Haag Christelijk College De Populier

Elke schooldag bieden we huiswerkbegeleiding aan op het Christelijk College De Populier in Den Haag. Op een rustige plek gaan leerlingen na het laatste lesuur aan de slag met hun huiswerk. Een team van begeleiders staat klaar om de leerling ondersteuning te bieden. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Ook voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan structuur en studievaardigheden, om de zelfstandigheid te vergroten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Dat kan vrijblijvend. Kom gerust langs of bel of mail.

Contact
Haags Studiepunt Christelijk College De Populier T: 06-8154 00 42
Populierstraat 109 E: michelle.pronk@haagsstudiepunt.nl
2565 MK Den Haag

Vestigingscoördinator aan het woord

huiswerkbegeleiding Den Haag

Mijn naam is Michelle Pronk en ik ben met plezier de vestigingscoördinator van het Christelijk College de Populier. Tijdens mijn studie HBO Pedagogiek ben ik begonnen als begeleider bij Haags Studiepunt. Vorig jaar ben ik werkzaam geweest als assistent-vestigingscoördinator op de hoofdvestiging aan de Frederik Hendriklaan.

Met een vast team van ervaren begeleiders biedt de huiswerkbegeleiding op De Populier leerlingen structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Zo proberen wij een goed verloop van hun schoolcarrière te stimuleren. Ons streven is om een veilige leeromgeving te creëren waar leerlingen zich thuis kunnen voelen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: michelle.pronk@haagsstudiepunt.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +31681540042

Tarieven

Huiswerkbegeleiding 

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Prijs per maand € 208,00 € 271,00 € 312,00 € 342,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur
Totaalprijs € 185,00 € 339,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Over Haags Studiepunt Christelijk College de Populier

“Je kunt daadwerkelijk een groei zien bij de kinderen: in planning, ontwikkeling, structureren en het leren zelf.”

Michelle Pronk, Vestigingscoördinator

Diensten

Haags Studiepunt verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor onderbouwleerlingen van het Christelijk College De Populier van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur. Zit uw kind in de bovenbouw, dan kan hij/zij naar huiswerkbegeleiding op de Frederik Hendriklaan.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar, Test en Advies of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook als uw kind geen leerling op het Christelijk College de Populier is, kan hij/zij op de Frederik Hendriklaan terecht.